Tüpraş Personel Alımı ve İş İlanları 2023

Tüpraş’ta çalışmak isteyen adaylara müjde. Tüpraş bünyesine dahil olup firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler aşağıdan gerekli bilgileri inceleyebilir ve Tüpraş personel alımı ilanlarından dilediğine başvuru yapabilir. Aynı zamanda firmanın açık pozisyonlarını da takip edebilirsiniz.

Batman Rafinerisinin 1955 senesinde kurulmasıyla faaliyet başlayan firma, enerji sektörüne büyük yatırımlar gerçekleştirmiştir. Senenin farklı dönemlerinde personel gereksinimleri olmakta ve duyurular yapılmaktadır.

tüpraş personel alımı

Tüpraş İş İlanları

İş başvurusu yapmak istiyorsanız, bunun ilk koşulu aktif ilanların olmasıdır. Dolayısıyla adaylar, her gün güncel şekilde çevrimiçi kaynakları sorgulamalıdır. Eğer https://www.kockariyerim.com/is-ilanlari?job=0&type=116 adresine giderseniz, günaşırı şekilde kolaylıkla gerekli kontrolleri yapabilirsiniz.

Kariyer siteleri de birçok iş veren tarafından ilanların için kullanılır. Tüpraş’ın da ileride bu tür sitelere ilan verebileceği unutulmamalıdır. Dolayısıyla buralar da düzenli biçimde kontrol edilmelidir. Ek olarak https://kariyer.tupras.com.tr/ adresine girmek de merak ettiğiniz konuları öğrenmede yardımcı olur.

Nasıl Başvurulur?

Tüpraş içerisinde personel gereksinimi meydana gelirse, firma gerekli iş ilanını kısa sürede verir. Bunlara başvurmanın bir yolu, yukarıda linkini verdiğimiz Koç Kariyerim sayfasıdır. Açılan duyuruya tıkladıktan sonra, ekrana başvur butonu gelir.

Ancak öncesinde adaylar hangi pozisyona başvurduğunu, iş tanımını bilmelidir. Ayrıca her pozisyonun istediği nitelik, birbirine nazaran farklı olabilir. Bu nedenle ilk olarak bu kısımların okunması tavsiye edilir. Başvur butonu kullanıldıktan sonra, sisteme giriş yapılmasını belirten bir uyarı gelir. Sorasında diğer işlemleri takip ederek, kolayca müracaat tamamlanabilir.

Firmanın ilgili departmanı ve yetkilileri, başvurunuzu inceleyip değerlendirten sonra olumlu olması halinde size dönüş yapar. Eğer ilerleyen tarihlerde kariyer siteleri kullanılarak ilan verilmeye başlanırsa, adayların gerek iş ilanı araması, gerekse başvurusu bunun üzerinden olur. 

Bunun için öncelikle ilgili sitedeki hesaba giriş yapılır. Sonrasında CV’nin ne kadar güncel olduğuna bakılır. Zira yeni olmayan bir özgeçmiş, eski bilgilerinizi yansıtıyor olabilir. Bu sebeple aldığınız sonuç da etkilenir. 

Ancak ilgili sitede üyeliğiniz yoksa kayıt işlemleri yapılmalıdır. Ardından da özgeçmiş oluşturulur. Tüm bu işlemler ardından, başvuru kolayca bitirilebilir. Eğer mülakat için çağrılırsanız, bir özgeçmiş de hazırlamak önerilir.

Bunun için internetten profesyonel özgeçmişlerin nasıl hazırlandığı, püf noktaları incelenirse bir fikir sahibi olunabilir. Böylece daha olumlu izlenim uyandırılabilir. Belirttiğiniz tüm bilgiler, sizin gerçek bilgilerinizi yansıtmalı, yanlış ya da hatalı olmamalıdır.

Online Staj

Tüpraş’ta geçmiş yıllarda gerçekleştirdiğimiz zorunlu yaz stajı programının uzaktan çalışma yöntemine dönüştürülerek hayata geçirildiği dijital ortamlarda gerçekleşen staj sürecidir. Öğrencilerin mesleki gelişimini desteklemek üzere süreçleri ve Tüpraş’ı yakından tanıyacakları şekilde detaylı olarak hazırlanmış bir programdır.

  • Sadece zorunlu yaz stajı kapsamında olan yani sigortası okul tarafından karşılanan öğrencilerimiz staja kabul edilir.
  •  Okul başarı puanınızın minimum 2/4 ya da 60/100 olmasını bekliyoruz.
  •  Yaz stajı programımızın süresi 20 iş günüdür.

13 Comments

  1. Mrhb endustri meslek lisesi motor bolumu mezunuyum.guvenlik sertifikamvar e.ehliyetim var .bilgisayar sertifikam var batmanda oturuyorum sizinle calismak istiyorum 0544 894 59 02

  2. Kızım İst. Üni. End. Müh. mezunu çalışkan ve çalışmayı çok seven biri lütfen onu işe alın İzmir e gelsin böylece

    • mrhb ben dogalgaz teknıkerıyım sızınle calısmak ıstıyorum 05458700972

  3. Halıt Ayık 1978 doğumlu dıdım altınkumda oturuyorum.gecen 14 yıl Ingıltere de kaldım degısık sektörlerde kendını ve dılımı gelıstırdım,sızınle çalışmak ve bılgı ve bırıkımımle sıze faydalı olabılecımı düşünüyorum.benım ıcınde yenı bir vizyon ve büyük Tecrübe olduğuna ınanıyorum.B Sınıfı ehliyetım var.ıs hayatıyla kendını çok çalışkan,azımlı ve ınsanlarla dıyalogum çok ıyı dır .verılen ıslerı ıyı dînler en ıyı sekılde yapar Sorumluluğu mu bılır kısıyım.

  4. merhabalar daha önce izmitte sizinle çalıştım iskele kuruyordum ve yine sizinle çalışmak isterim meslek lisesi mezunuyum 27 yaşındayım adıyamlıyım

  5. Merhaba , 27 yaŞındaym ,EML ve CBÜ TurgutLu MYO Elektrik böLümü Mezunu , Erzurum ATAAÖF İSG Bölümü 1.Sınıf öğrencisiyim . Manisada oturuyorum. 2 yiLdir bir enjektör Fabrikasında Genel bakım böLümünde ÇaLıyorum. Elektrik Teknikeri OLarak başvuruda buLunmak iStiyorum.SaygıLarımLa.

  6. Iyi gunler bn 4 yillik dis ticaret ve iktisat mezunuyum.1 Yil finansal danismanlik tecrubem var.askerligimi yaptim 25 yasindayim.babam tuprastan emekli sizlerle ekip arkadasi olmktan mutluluk duyarim…guzel hberlerinizi bekliyorum iyi calismalar…

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*