Nusr-Et Personel Alımı ve İş İlanları 2021

Nusr-Et 2010 yılında hizmete açılmış olan et pişirme mekanlarından birisidir. Kendisine özel bir tarzının bulunmasından dolayı kısa süre içeresinde oldukça popüler olmuştur. Salt Bae adıyla kısa süre içerisinde anılmaya başlamıştır. Steakhouse tarzında çalışmakta olan firmalar arasındadır. Nusret Gökçe tarafından kurulmuş olan marka kendisinin aşçılığında hizmet vermektedir.

Sektör Kasap-Restoran
Kuruluş Yılı 2007
Çalışan Sayısı +1000
Web Sitesi https://www.nusr-et.com.tr/
Açık Pozisyon 1

Nusr-Et Personel Alımı ve İş İlanları

Nusr-Et İş İlanları

Steakhouse alanında Türkiye de öncü markalar arasında bulunmakta olan Nusr-Et gün geçtikçe şube sayısında artışa gitmektedir. Mevcut mekanlara olan rağbetin arması sebebiyle de personel ihtiyacı artmaktadır. Marka vasıflı veya vasıfsız olarak iş alımını sürekli yenilemektedir. Markanın personeli olarak çalışmak isteyenler iş ilanlarında bulunan seçenekler arasından kendisine uygun olan pozisyon ile ilgili başvuru yapmaları mümkündür.

Çalışma Şartları ve Maaşları

Nusr-Et müşterilerine cazip seçenekler ve harika lezzetler sunan bir işletme olarak ön plana çıktığı gibi çalışanlarına verdiği sosyal haklar ve yüksek maaşlar ile de dikkat çekmektedir.

Çalışma olanakları, maaş ve sosyal haklar ile ilgili detaylı bilgilerin iş görüşmesi esnasında verileceğini açıklayan kurumda vardiyalı mesai sistemi uygulanmakla birlikte maaşların bahşişlerle birlikte en az 5.000 TL civarında olduğu tahmin edilmektedir.

Nasıl Başvurulur?

Nusr-Et  bünyesinde çalışmak isteyenler Doğuş Restoran Entertainment & Management tarafından açılan başvuru formunun doldurulması ile veya markanın şubelerine bizzat olarak giderek iş başvurusunda bulunmaları mümkündür. Markanın hangi şartlarda eleman aradığı sitemiz üzerinden de duyurulmaktadır. Açık pozisyonlar sitemiz üzerinde sürekli olarak yenilenmektedir.

Açık İş Pozisyonları

  • Depo Elemanı
  • Satış Danışmanı
  • Izgara Ustası
  • Salata Ustası
  • Şoför
  • Kasap
  • Garson
  • Karşılama Hostesi

Pozisyonlar Açıklamaları:

  • Depo Elemanı: Markanın deposu ile alakalı bulunun işlerin yapılması
  • Satış Danışmanı: satış ile ilgili sorumlukların yürütülmesi
  • Izgara Ustası: ızgara siparişleri ile ilgili çalışma yapılması
  • Salata ustası: salata siparişleri ile ilgili çalışma yapılması
  • Şoför: Servis ve benzeri işlemlerin takip edilmesi
  • Kasap: çiğ et bölümünde çalışma yapılması
  • Garson: siparişlerin müşterilere getirilmesi ve masanın düzeni
  • Karşılama hostesi: gelen müşterilerin karşılanması

Açık Pozisyonlar 23-06-2021

Garson Başvur

Temel Bilgiler:

Minimum Çalışma Yaşı:18

Çalışma Saatleri: Pazartesi-Pazar 09:00 – 21:00, Haftada 1 gün tatil.

Alım Yapılacak Şehirler: İstanbul, Ankara,

Aranan Şartlar:

  • Başvuru sahibinin en az Ön lisans mezunu olması
  • Sektör içerisinde en az 1 yıl deneyiminin bulunması
  • Müşteri ile diyalog sorunu yaşamaması
  • #saltbae markasını başarılı bir şekilde temsil etmek
  • Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlamak
  • Askerlikten muaf veya hizmetini tamamlamış olmak

*Sizler için hazırladığımız Nusr-Et iş ilanları sayfasını gördünüz, bu sayfamız düzenli olarak güncellenmektedir, gelecek yeni iş ilanlarını kaçırmamak için web sitemizi takip edebilirsiniz.

14 yorum

  1. Merhaba adim Ahmet 7 yıldır ızgara ve döner ustasiyim çekirdekten yetişmeyim sizinle kendimi daha iyi geliştirmek amacıyla çalişmak isterim iyi biçak kullaniyorum

  2. Merhaba baklava ustasıyım 7 yaşından beri bu işi yapıyorum 15 yıldır ustalık tercübe vardır şuan KKTC de yaşıyorum yurtdışı olur neresi olursa farketmez iş aramaktayım

  3. Nedret bey ben 30 yaşındayım ünlü mamülleri ustasıyım simit börek pasta işe ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim evliyim bir çocuk babasın zor durumdayım acil işe ihtiyacım var

  4. Merhabalar ben İbrahim perçemli kendim bilgilerim kasaplık sulu yemek ızgara
    ustasi kendimm şuan milli eğitimde aşçılık yapıyorum daha önce Rixos otellerde ustalık yaptım ve işimi severek yapıyorum Nusrette çalışmak bize büyük zevk verir cevabınızı bekliyorum

  5. I’m a really an experienced English teacher in Eastern of Turkey. I’ve been working as a waiter in a steak house in Bodrum since 2013…
    Now I’m lookin for a new adventure with nusret’s steak house..

    Please help me to attend for applicatio

  6. Merhaba ben 29 yaşındayım alakart ustasıyım aynı zamanda şöförlük deneyiminde var araba kullanmada oldukça dikkatli ve iyim nusrette çalışmak isterim teşekkürler…

  7. Adım Sinan 5 yıllık alakarte restoranların mutfağında çalıştım ızgara soğuk sıcak bilgim var ve iki mekanda mutfak şefliğ de yaptım askerlik yapıldı ete merakım var çok isterim sizinle çalışmayı

  8. Merhabalar efendim ben Muhammed Sarsu adanalıyım 19 yaşındayım sayın Nusret Gökçe abimi çok sevdiğim için ve onunla çalışmak bana bir şeref ve bir onur vereceği için başvuru yapmak istedim işe ihtiyacım var sayın Nusret abimde bana cani gönülden yardım edeceğine inanıyorum saygılar sevgiler.

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*