SheMall AVM Antalya Personel Alımı ve İş İlanları 2024

shemall-avm-personel-alımı

SheMall AVM personel alımı yapacak!

SheMall AVM iş başvurusu yaparak sizde SheMall AVM ‘ın gücünden güç alabilirsiniz. SheMall AVM personel alımı haberlerinin yanı sıra bazı ilan sitelerinde yer alan SheMall AVM personel alımı ilanlarını sizler için burada paylaşmaya devam edeceğiz. SheMall AVM insan kaynakları departmanının yaptığı açıklama şu şekilde:

“Yenilenme Rüzgarı” ile harekete geçmiş olan AVM yönetimi, radikal değişiklik ve gelişimlerin yanı sıra, yeni markalarla yaptığı anlaşmalar neticesinde, AVM içerisinde misafirlerinini ihitiyaç ve isteklerine karşılık vermeyi hedeflermiş ve bu hedeflerine de kısa süre içerisinde ulaşmıştır. 2.katta yer alan yiyecek-içecek bölümünün büyük bir revizyondan geçerek son derece konforlu ve farklı bir atmosferde misafirlerinin hizmetine sunulmasıyla birlikte Shemall ‘ün güvenli ve sıcak ortamı müşteri mutluluğu ve memnuniyeti ile hızla pekişmeye başladı.

Antalya ‘nın merkezi konumlarından birinde yer alan AVM ‘ye ulaşım pek çok otobüs ve minibüs hatlarının geçtiği noktada olmasından dolayı oldukça rahattır. Kundu oteller bölgesine çok yakın olmasıyla da bilinen Shemall AVM, yerli misafirlerinin yanı sıra yabancı misafirlerine de hizmet vermektedir..

İletişim için tıklayınız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*