Milas Bodrum Havalimanı İş İlanları 2024

TAV Havalimanları tarafından işletilmekte olan Milas Bodrum Havalimanı, 1997 yılından bu yana sivil tipte hizmet vermektedir. Havalimanı personel alımı yılın farklı dönemlerinde yapılarak, böylece her yıl artan kapasitesine cevap verilmektedir.

Muğla’da yer alan bu havalimanı, her yıl birçok yerli ve yabancı turist tarafından kullanılmaktadır. Bu durum, doğal olarak özellikle yaz aylarında büyük bir yoğunluğa sahne olmaktadır. Bu bakımdan gerek bunlara cevap verebilmek, gerekse yolculara daha iyi hizmet edebilmek için havaalanı personel alımı yapılmaktadır.

Bunları takip etmek istiyorsanız, TAV Grubu’nun Kariyer.net üzerindeki hesabını periyodik aralıklarla kontrol etmeniz gerekir. Böylece verilen bir ilana, zamanı dolmadan önce başvuru yapabilirsiniz.

Milas Bodrum Havalimanı Personel Alımı

Milas Bodrum Havalimanı iş ilanları farklı pozisyonlara yönelik olarak verilmektedir. Bunlardan bir bölümü şu şekildedir;

  1. Satın Alma: Üniversitelerin ilgili alanlarından mezun olma, İngilizce bilme, Microsoft Office ve diğer ilgili programları kullanabilme gibi nitelikler aranmaktadır.
  2. Operasyon: İngilizce bilme, gelişime ve öğrenmeye açık olma, sonuç odaklı çalışma, ilgili programları kullanabilme gibi nitelikler aranmaktadır.
  3. Mali İşler: Bu pozisyona başvuracak adaylarda genel nitelikler olarak alanıyla ilgili yazılımları kullanabilme, iletişim becerileri yüksek olma, takım çalışması yapabilme, ilgili bölümlerden mezun olma gibi şartlar vardır.

Ayrıca Milas Bodrum Havalimanı içindeki işletmeler de satış danışmanı gibi pozisyonlara alım yapmaktadır. Bunlar da kariyer sitelerinden kontrol edilebilir. Havalimanı işçi alımı gibi duyurulara da buradan ulaşılabilir.

Milas Bodrum Havalimanı Güvenlik Alımı

Eğer güvenlik olmak istiyorsanız, öncelikle bu pozisyonun gereksinimlerini karşılamanız gerekir. Özellikle silahlı, silahsız güvenlik belgeleriniz olmalıdır. Aksi durumda başvuru yapsanız bile kabul edilmezsiniz.

Bu pozisyona gelmeniz ardından havaalanının ve içerisinde bulunan çalışanların, yolcuların güvenliği sağlama gibi bir takım görevleriniz olacaktır. Bu ilanlar TAV Group’un Kariyer.net profilinden takip edilebilecek olup, başvurular da buradan gerçekleştirilebilir. Havalimanı güvenlik alımı yılın farklı zamanlarında yapıldığı için, düzenli kontrol gereklidir.

Milas Bodrum Havalimanı İş Başvurusu

Eğer Milas Bodrum Havalimanı iş başvurusu yapmak istiyorsanız, tek yapmanız gereken aşağıdaki işlemleri takip etmedir;

  1. kariyer.net platformuna giriş yapın.
  2. Hesabınızda oturum açtıktan sonra, TAV Group’un hesabına girin.
  3. Alt kısma gelerek, açılan ilanları inceleyin.
  4. Nitelikleri sağlıyorsanız, başvuru yapın.

Böylece tüm işlemler de sonuçlandırılır. Kariyer.net içerisine hesabınız yoksa işlem yapamayacağınız için, öncelikle profil oluşturmanız gerekir. Ayrıca başvuru öncesinde hesabınızın özgeçmişini güncellemek, daha başarılı sonuç almanız yardım alabilir.

TAV Group haricinde Milas Bodrum Havaalanı içerisinde bulunan işletmelere de başvuru yapılabilir. Bunlar ilgili firmaya ait iş ilanlarına gerçekleştirilmekte olup, kariyer siteleri bunun için kontrol edilebilir.

4 Comments

  1. MİLAS HAVALİMANINDA İŞ ARIYORUM İSTANBUL HAVA LİMANINDA BTA DA CALIŞJIYORUM EN KISA SÜREDE ORAYA TAŞJINICAM

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*