Baydöner Personel Alımı ve İş İlanları 2023

Türkiye ve Irak başta olmak üzere farklı ülkelerde yaklaşık olarak 120 restoran ile hizmet veren Bay Döner’in birinci ilkesi Iso 22000 belgesine sahip üreticiler ile çalışmaktır. Her restoranında aynı kalite ve hizmeti korumaya çalışan Bay Döner, uygun fiyatlı politikalar izleyerek müşterisini memnun etmeye çalışmaktadır. Türkiye’de birçok AVM’de restorana sahip olan Bay Döner’in 2016 yılında ’’AVM’lerde en sevilen ve tercih edilen restoran zinciri’’ ödülünü aldığını belirtmekte fayda olacaktır.

Henüz 2010 yılında kurulan ve bu kısa sürede adını duyuran Bay Döner’in yıllık cirosu 250 milyon TL’ye ulaşmış durumda ve yaklaşık olarak 2 bin kişiye istihdam sağlamaktadır.

Bay Döner İş İlanları

Günden güne hızla gelişen ve 10 yıllık bir emekleme süresini oldukça büyüyerek geçiren Bay Döner için, personelin; çalışma politikalarına uyması, müşteri ile etkili bir sosyal beceri ilişkisi kurabilmesi oldukça önemlidir. Tüm mağazalarında aynı hizmet ve kalite standardı yakalamaya çalışan firma, personeli için gerekli bazı eğitim programları ile gelişim ve değişimde öncü olmaktadır.

Kısa sürede gıda hizmetinde en üst sıralara tırmanan Bay Döner’in çalışma saatleri tüm dünyada yasal olarak kabul edilen 8 buçuk saat sınırında tutulmaktadır. Özel sağlık sigortasından yararlandırılan personeli için haftada bir gün izin yaptırmaktadır. Senede 4 sefer prim veya ikramiye alan Bay Döner personelinin yıllık izin gün sayısı ise 15 olmaktadır. Maaş konusunda ise pozisyona göre farklılık olabilmekte ve bu miktar Türkiye şartlarına göre iyi olduğu bilinse de gizli tutulmaktadır.

Nasıl Başvurulur?

Bay Döner iş ilan başvuruları birçok kariyer ve iş ilanı platformundan yapılabilinmektedir. Çeşitli dijital platform üzerinden online olarak yapılan iş başvurusu Bay Döner’in kendi resmi sitesinden de yapılabilmektedir.

https://www.baydoner.com/kariyer/basvuru-formu

İnternet sitelerinde bulunan iş başvurusu formunun gerekli bilgilerle doldurulması ile online başvuru işlemi tamamlanmış olur. Yapılan başvuru insan kaynakları tarafından değerlendirilerek kişi için uygun ve aranan pozisyonda boşluk olması durumunda geri dönüş sağlanmış olur.

Bay Döner Açık Pozisyonlar

  • Çırak – İstanbul / Esenyurt: Vardiya sistemine uyabilecek esneklikte olma, 18-40 yaş aralığında olma. Tercihen İskender mutfağında deneyim kazanmış biri olması.
  • Bulaşıkçı – İstanbul / Bağcılar: 18-40 yaş aralığında titiz ve temiz olma, iskender mutfağı tecrübesi tercihen istenmektedir.
  • Kasiyer – Çanakkale: En az bir yıl restoran kasiyerliği yapmış biri olma, tercihen lise mezunu olma.
  • Restoran Personeli – Balıkesir: Servis ve mutfak tecrübesine sahip, mutfak ürününü hazırlayabilecek ve yardım edebilecek, part time çalışma şartına uygun olma.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*