Tpic Personel Alımı ve İş İlanları 2024

Tpic’de çalışmak isteyen adaylara müjde. Tpic bünyesine dahil olup firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler aşağıdan gerekli bilgileri inceleyebilir ve Tpic personel alımı ilanlarından dilediğine başvuru yapabilir. Aynı zamanda firmanın açık pozisyonlarını da takip edebilirsiniz.

Uluslararası ve ulusal olarak enerji gücünü kalite standartlarında yükseltmeyi amaçlayan Tpic çalışanlarına istihdam oluşturmak adına çalışmalar yapmaktadır. Hedefi daima yenilikçi politika çerçevesinde gelişmek ve çok daha başarılı işler yapmak olan şirket hedefine ortak olmak isteyecek hedefi kariyer olan personellerini çalışmaya davet ediyor.

Tpic Personel alımı ve iş ilanları konusunda detaylı bilgilerin yer aldığı yazımızda firmanın gereksinim duyduğu alanlarda başvuruların nasıl yapıldığı ve alımların ne şekilde gerçekleştiği gibi pek çok sorunun yanıtını bulabileceğiniz içerikler hazırladık.

Tpic Personel Alımı ve İş İlanları

Tpic Personel Alımı Yapacak

Başarılı şirketler arasında yerini koruyan ve hedefi ileriye dönük projeler kapsamında yükselmek ve çok daha iyi bir çalışma şekli ve performans göstermek isteyen Tpic için personeller alımları başladı. Şirket pek çok pozisyonda gereksinim duyulan bölümler için iş alım çağrısında bulundu. Resmi sitesinde şirket çeşitli alanlarda görevlendirilmek üzere personel alım başvurusu yapacağını ilgili alanlar için iş ilanlarını yayınladığını duyurdu.

Misyon olarak firmanın amacı; ulusal kimliği korumakla birlikte uluslar arası platformda da en iyi şirketlerden biri olarak hak ettiği yere ulaşmak. Enerji şirketleri içinde hedeflediği kariyer basamaklarını hızlı bir şekilde çıkmayı planlayan firma alanında hedeflediği yere ulaşmak için çalışanlarından güç almayı birincil öncelik belirlemiştir. Bu amaçla iş alım başvuruları dikkatli bir şekilde incelenmekte ve alımlar titiz bir değerlendirme sonucunda yapılmaktadır.

 

Tpic İş Başvurusu ve Başvuru Formu

Tpic iş başvurusu ve başvuru formu için şirketin resmi sitesinden alımları inceleyebilir ve iş müracaatında bulunabilirsiniz. Tpic kendi bünyesinde alım yapacağını duyurmuş ve şirket bünyesinde ihtiyaç duyulan pozisyonlar için iş alım ilanların yayınlayacağını bildirmiştir.

Başvuru zamanlarını kaçırmadan şirketin resmi sitesine girerek hangi pozisyonda hangi ilanların verildiğini inceleyebilirsiniz. Size uygun gelen pozisyon için başvurularını hemen yapmaya başlayabilirsiniz.

İşe alım başvuruları için izleyebileceğiniz diğer bir yöntem de sitemiz üzerinden başvurularınızı yapmaktır. Sitemiz pek çok kurumun iş alım ilanlarını güncel olarak yayınlamaktadır. Linkimize tıklayarak hangi pozisyonlar için kurum ilan açmış geç kalmadan öğrenebilirsiniz.

Tpic İş İlanları ve Pozisyonları

Tpic iş ilanları sayfasında sizin için uygun pozisyon olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Tpic, şu ana kadar pek çok personel kurumuna ev sahipliği yapmış bir şirkettir. Gereksinim duydukça şirket personel alımlarını ilan sayfasında duyurmaya devam etmektedir.

Tpic personel alımları henüz sisteme düşmemiş olup şu an için şirket düzenleme aşamasındadır. İlanlar yayınlanır yayınlanmaz şirket bünyesinde ihtiyaç duyulan pozisyonlar sayfamızda yer alacaktır.

İş başvuru formu için tıklayın.

25 Comments

  1. Vikin international şirketinde 2 yıldır floorman olarak devam etmekteyim kendimi daha iyi geliştirmek istiyorum bu sebepten dolayı sizile beraber çalışmaktan memnunyet duyarım.

  2. 13.sene.deneyim.var.daha.once.guney.yildiz.petrol.arama.kulede.calistim.tpikte.calismak.istiyorum.4.cocuk.var

  3. 2008 den 2021 derckmenlik yaptım iş bilgim beceri ekip çalışmasına ve alt üst ilişkilerim çk fazla çalıştığım kuleler 200 emar 7000 ve 8000 nat 80 b nov 2000 elektrikli tpicde çeşitli operasyonlarda yaptım iş se iş ögreticilikse bilgi aktarımı insan ilişkilerim çk güçlü saygılarımla.

  4. Tpic te çalışmak istiyorum daha fazla karıyer sahibi olmak istiyorum iş deneyimi 6 yıl tecrübem var

  5. Arkadaşlar buralara boşuna yazmayın . Çünkü TPIC alımları bölgelere göre Millet Vekillerine parsellenmiş. Bazen bakıyorum iş ile alakası olmayan kişileri işe almışlar. buralara boşuna yazmayın direk TPIC genel merkezi ile görüşün sık sık arayın.
    Saygılar.

  6. Merhaba. Hem sondör hemde jeoloji mühendisiyim. Karotlu maden sondajı alanında 10 yıl kadar söndörlük yaptım. Çalıştığın süre zarfında jeoloji mühendisliğini de okudum. Tipic ailesinde jeoloji mühendisi olarak görev almak istiyorum.

  7. Merhaba ben Mehmet kahraman elektrik ciyim firmanızda calismak isterim tüm belgelerim mevcuttur ayriyeten yurd dışı tecrübem de var Afrika’da calisdim dönüş yaparsanız sevinirim.

  8. Ben üniversite ön lisans doğalgaz myo mezunuyum tekniker olarak firmanızda çalışmak isterim saygılarımla..

  9. Merhaba elektirik teknisyeniyim başvuru bir türlü yapamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim lise mezunu lise bitireli 2 yıl oldu..

  10. Tpic te eskisehir şantiyesinde çalışmak istiyorum b sınıfı ehliyetim mevcut daha öncede karotlu maden sondajında birçok firmada calistim

    • Slm Sondaj teknolojisi mezunuyum tpic ailesine katılmak istiyorum mesleğim uzerine kendimi geliştirmek istiyorum saygılar

  11. Ben tpic de iş aramakdayım dahaonceden çalışıyordum enerjisu sondajda çalışıyordum pektirajotek de calişdım.

  12. Ben tpiç de calısmak istiyorum kaynak yapmayı biliyorum iş başvurusu yapamadım burdan siz yazmak istedim bana ulasa bilirmisimiz 05352885581

    • Nasıl iş başvurusu yapacağız . Aylardır alım var diyorlar ama bir türlü başvuru kısmını bulamadım . yardımcı olursanız sevinirim .

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*