Sodexo Personel Alımı ve İş İlanları 2020


Sodexo Personel Alımı ve İş İlanları

Sodexo ülkemizde neredeyse her çalışan tarafından bilinen bir markadır. Çalışanlar olarak daha çok yan hak olarak sunulan Sodexo Kart’dan haberdarız. Ancak Sodexo, yemek hizmetlerinden resepsiyona, temizlik ve sterilizasyondan çamaşırhane personeline kadar çok sayıda yerinde hizmet sunmaktadır. İş yeri ve fabrikalar, eğitim ve sağlık kurumları ve hatta askeri kurumlar bile Sodexo’nun yerinde hizmetlerinden faydalanmaktadır.

Sodexo 80 ülkede 427 bin çalışanı istihdam etmektedir. 100 milyon tüketiciye hizmet vermektedir. Çok geniş hizmet ağı olan Sodexo’nun 2019 yılı cirosu 22 milyar Euro olmuştur.

Sodexo İş İlanları

427 bin çalışan ile dünyanın her yerinde hizmet veren Sodexo’da çalışanlara verilen önem çok yüksektir. Yapılan araştırmalar sonucunda ülkemizdeki en yüksek çalışan mutluluğuna sahip şirketlerin başında Sodexo gelmektedir. Sodexo, çalışanlarının kişisel gelişimlerine, rahat çalışabilecekleri bir fiziki ortam sağlamaya, sağlılıklı ve iyi bir yaşam sürmelerine olanak sağlamaktadır. Hizmet verdikleri tüm şirketlerdeki amaçları çalışanlara avantaj sağlamak olan şirket, en başta kendi çalışanlarına bu avantajlardan faydalanması için zemin sağlıyor.

Sodexo’da 6 ayda bir maaş artırımı yapılmaktadır. Çalışanlarına ücretsiz öğle yemeği, yol parası ve yemek kartı gibi yan haklar sağlanmaktadır. Mesai saatleri konum ve pozisyona göre değişiklik göstermekle birlikte genelde hafta içi 07:30-17:30 saatleri arasıdır.


Nasıl Başvurulur?

Sodexo şirketiningeniş bir hizmet ağı olduğu için sık sık açık pozisyonlar oluşuyor. Bu pozisyonlardan haberdar olabilmek için kariyer sitelerindeki Sodexo şirket hesabını takip etmek gereklidir. Bunun yanı sıra Sodexo İnsan Kaynaklarından aldığımız bilgiye göre gazetelere de iş ilanı verdiklerini söyleyebiliriz. İlanlar dışında istediğiniz an başvuru yapmak için sodexo.ik@sodexo.com adresine CV’nizi mail olarak gönderebilirsiniz.

Sodexo Açık Pozisyonlar

  • İşletme Şefi – İstanbul ve Gebze: Toplu yemek üretimi ve servisi konusunda müşteri ilişkilerini yönetmekten sorumludur.
  • Temizlik Şefi – Kocaeli: Temizlik personel planlarının yapılması, temizliğin kalitesinden emin olmak, müşteri memnuniyetini sağlamaktansorumludur.
  • İşletme Müdürü – Mersin: Müşteri memnuniyetini sağlamak, projenin sözleşmeye uygun ilerlemesini sağlamaktan ve personel yönetiminden sorumludur.
  • İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı – Sakarya: İş sağlığı ve güvenliği ile ilgili yasal yükümlülüklerin takibini ve çalışmasını mevzuata uygun yapmak, risk analizi yapılıp gerekli aksiyonların planlamasını sağlamaktan sorumludur.
  • Resepsiyonist – İstanbul: Ümraniye’de bulunan projede müşterilere danışma hizmeti vermekten sorumludur.
  • İşletme Şefi – Konya: Menü planlama, maliyet, raporlama, servis ve organizasyon yönetimi görevlerinden sorumludur.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*