Polaris bir Ziylan Grup markasıdır. Grup ülkemizin her ilinde 700 yukarısında bayii sahibidir. 342 mağaza mevcuttur. Polaris ise Türkiye çapında 100’den fazla noktada görülür. İhtiyaca göre iş alımları yapılır.
Polaris İş İlanları
Polaris iş başvurusu yapmak istiyorsanız, Ziylan Grup bünyesinde olan diğer markalarında da ilanlarını kontrol etmeniz önerilir.
Eğer Polaris kapsamında bir personel ihtiyacı doğarsa, söz konusu markaların resmi sayfaları aracılıyla da verilebilir. Aynı zamanda kariyer siteleri de incelenmelidir.
İş başvurusu yapacak adaylar aynı zamanda ilerleyen tarihlerde açılabilecek ilanları da göz önünde bulundurmalıdır. Her gün iş duyuruları kontrol edilmezse, tarihler kaçırılabilir. Zira ilanların kapanma tarihi de bulunur.
Nasıl Başvurulur?
Polaris başvuruları nasıl yapılır? Bunun için öncelikle Ziylan Grup ve diğer markalarının resmi sayfaları da incelenmelidir.
Ayrıca çevrimiçi kariyer siteleri de güncel olarak takip edilmelidir. Böylece ilan çıktığında hemen başvuru yapılabilir.
Kariyer sayfalarında çıkan ilanlara başvuru yaparken öncelikle o sitede olan üyelik hesabına girilir. Ardından özgeçmişin güncel olup, olmadığı incelenir.
Ancak mevcut bir hesabınız yoksa yeni profil açılır. Ardından da CV doldurulur. Bu esnada bilgi ve yetenekleriniz, doğru bir şekilde belirtilmelidir.
Zira yetkililer bu belgeler üzerinden değerlendirme yapar. Eğer yanlış, hatalı bilgiler belirtilirse başvuru süreci olumsuz etkilenir.
Bu kapsamda tüm işlemler tamamlanınca ilan açılır ve başvuru gerçekleştirilir. Sonrasında ise tek yapmanız gereken beklemedir. Firma gelen başvuruları değerlendirip, ilgili adayları bilgilendirir.
Üretim ve endüstriyel ürünler ile alım departmanları bakımından incelendiğinde şu gibi sonuçlar görülür;
- Üretim / İmalat
- Satış
- Mühendislik
- Ar-Ge
- Bakım / Onarım
- Diğer
Üretim ve endüstriyel ürünler sektöründe personelin hangi alanda çalıştıkları konusunda bazı bilgiler şöyledir;
- Üretim / İmalat
- Mühendislik
- Muhasebe
- Satış
- Ar-Ge
Söz konusu sektörde çalışan personelin mezun olduğu alanları bakıldığında bazı bölümler şöyledir;
- Makine Mühendisliği
- İşletme
- Endüstri Mühendisliği
- Metalurji ve Malzeme Mühendisliği
- Makine – MYO
Söz konusu sektörde bulunan personelin öğrenim seviyeleri üniversite, lise, ön lisans, yüksek lisans ve ilköğretimdir.
İlk yorum yapan olun