Ege Fren’de çalışmak isteyen adaylara müjde. Ege Fren bünyesine dahil olup firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler aşağıdan gerekli bilgileri inceleyebilir ve Ege Fren personel alımı ilanlarından dilediğine başvuru yapabilir. Aynı zamanda firmanın açık pozisyonlarını da takip edebilirsiniz.
Ege Fren Personel Alımı
Katılımcı yönetim anlayışımız, çalışanlarımızın gönülden bağlılığını, gelişimlerini ve memnuniyetlerini artırmak üzere ve birlikte verimli çalışma platformları yaratabilmek üzerine kurgulanıyor. Ana hedefimiz, içerisinde yer aldığımız sektörün tamamında büyüyerek gelişmek; mevcut ve yeni insan kaynağı gücümüz ile rekabetteki etkinliğimizi arttırabilmek. Vizyonumuz; faaliyet gösterdiğimiz sektörlerde alanının en iyisi olan insan kaynağını oluşturmak.
İnsan Kaynakları Bölümü olarak, grubumuza katma değer sağlayacak çalışma arkadaşlarını seçerken, hızlı adapte olabilecek, yaratıcı, işe olan bağlılığı yüksek kişileri arıyoruz. Her yöneticinin aynı zamanda iyi bir insan kaynakları yöneticisi olması gerektiği düşüncesi ile insan kaynakları ile ilgili tüm bilgi ve teknikleri yöneticilerimize de aktarıyor ve onların da bu konularda gelişmelerine katkıda bulunmaya çalışıyoruz.
Ege Fren İş İlanları
Başvuru yapan adaylardan uygun bulunanlar ile ön görüşmeleri İnsan Kaynakları Bölümü gerçekleştiriyor. Pozisyonun nitelik ve yetkinliklerine en uygun olduğu düşünülen adaylara yabancı dil seviye belirleme sınavı ve kişilik envanteri uyguluyoruz ve bu sınavların sonuçlarına göre adayları ilgili bölüm yöneticisi ile görüştürüyoruz.
Tüm çalışanlarımıza 12 maaş üzerinden ödeme yapıyoruz, buna ek olarak özel sağlık sigortası, ferdi kaza sigortası, öğle yemeği ve ulaşım imkanı sunuyoruz. Açık pozisyonlarımıza www.kariyer.net adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. Özgeçmişlerinizi ise ik.egefren@egefren.com.tr mail adresi aracılığıyla bize ulaştırabilirsiniz.
Pozisyon – Lokasyon | Başvur |
---|---|
Satın Alma Mühendisi
İzmir
|
Başvur |
Yedek Parça ve İş Geliştirme Uzmanı
İzmir
|
Başvur |
Cnc Operatörü
İzmir
|
Başvur |
kırıkhankıyım 1984 dogumlu yum fırın cıydım 8 aydır işsizim